linneafernlund -
2009-05-31
 23:27:46

nervös

kom precis på att jag ska på jobbintervju imorn , GAAAH !

jag får hoppas de går bra iaf, annars vet jag inte vad jag gör i sommar! :o
2009-05-31
 20:56:37

underbar helg!

helgen har jag som sagt spenderat med fanny , igår var hon så tokig att hon cyklade ner i diket när vi båda satt på cykeln, för att hon såg 2 skitsnygga killar som hon bara var tvungen att vända sig om och titta lite mer på :) resultatet av detta blev en jävla massa skratt och ett litet skrapsår på hennes ben , men de vare värt! Vi bestämde också oss för att vi ska backpacka genom Europa i sommar , och kollade på några ryggsäckar vi kunde ha! :) Den här som fanny har på sig var nog vår favorit! :)
 


Grillningen igår var hur rolig som helst btw , jag dog nästan av skratt ! men tänker inte berätta så mkt om den nu för jag har inga bilder än :)

Idag har jag bara vart ute heeela dagen! först solade jag hemma på baksidan , sen stack jag och zein till boulongern och solade där , sen kom carro och dilan och låg där typ till 6 :) så jääävla skönt asso, spelade fotboll och tog årets första dopp också ba! sommaren är verkligen här nu och 2 veckor kvar till barca! CHEA!

Efter boulongern gick jag mot stan , träffade mustafa och thomas där , snackade lite med dom som den snacker jag e och sen drog jag tbx till boulongern för att doppa fötterna ( xD ) i vattnet, fråga inte varför. sen fick jag sms när jag bara hunnit vara där typ 5 minuter så drog därifrån och träffade lite trevligt folk och hade de treevligt , sen drog jag hem ba! :) nu sitter jag här och väntar på mat för jag har bara ätit 2 glassar idag , ingen riktig mat så e ngt hungrig :(

 

tog denna bild när jag satt och doppade fötterna i det superhärliga vattnet ! :)
2009-05-30
 16:19:16

livet leker

just nu,  uunderbart väder alltså ! :) igårkväll var jag med fanny , vi tänkte spela minigolf men de stängde 5 min innan vi ko dit -.- och gubben kunde inte låta oss spela iallafall! :o så då cyklade vi runt i bollan ett tag, sen till stan , kollade om vi kunde hyra ngn rolig film, och inne i videoaffären fanns det två snyggingar jag bara inte kunde motstå att härma ! de sa ngt jätte konstigt som jag nog råkade härma lite för högt, och det finns en liten chans att de råkade höra mig :) men ingen skada skedd där, ibland måste man bjuda på sig! ;)

Efter ett tag tröttnade vi på den otrolgt händelselösa staden och cyklade hem till mig, poppade popcorn och kikade film. Fanny somnade nästan , som vanligt, men jag lyckades hålla henne vaken ett litet tag iaf, och vi låg och pratade om lite diverse saker :)

Vi vaknade imorse och klev upp , käka frukost och la oss i den stekande solen! sen dog fannsan hem och jag låg kvar där , i ungefär 3 timmar ! :o sen duscha jag , satte mig vid datorn och vid 3 kommer lillebror och frågar om jag ville följa med honom ner på stan för att han ville ha ett nytt tv spel. Snäll som jag är gör jag mig iordning och följer med honom till den där affären och betalar med alla hans 20 lappar xD

Nu ska jag förmodligen till B-skogen och träffa några kompisar , sen blir det grill x2 och chillnation hemma hos nicole bby :) ciao!
 
2009-05-29
 19:30:20

29 maj - soool

Idag så var alla nior på skolan på fjärran och badade , och hade några turneringar. Vår klass vann Volleyboll turneringen mot alla andra klasser :) Men vi tjejer låg bara och kollade på och solade medan killarna spelade, och när det blev för varmt hoppade vi i poolen ett tag :)

Jag var där i kanske 4 timmar , och jag lyckades bränna mig så jävla mkt! spec vid rumpan där bikinin slutar .. :/ helt röd där , i knävecken och lite på ryggen/axlarna :/ som tur är gör det inte ett dugg ont ! :)

Nu ska jag snart ut igen med några tjejkompisar , får se vad vi hittar på , vi kanske drar och grillar lite :) pusshej!



2009-05-28
 23:13:02

28 maj

Så jävla bra dag idag, hade betygssamtal idag igen.. MVG i engelska och vg+ i idrott, vg i geografi och förmodligen i sam också .. :) Hade också grundskolans absolut sista lektion, vilket kändes jävligt skönt, men ändå sorgligt om man tänker på det ..

Förutom att det regnade idag så har dagen varit nästan perfekt! Skippade träningen för att jag ska bli av med hostan som jag haft i typ 1 månad nu, och bakade en kladdkaka istället :) LÄTT värt det , kollade också på 2 avsnitt av Grey's och ett på Gossip Girl, toppen kväll om jag får säga det själv ;)

Igår fick vi våra avslutningskläder .. och ja, de ser ut som på bilden nedan, vi kommer ha värsta amerikanska avslutningen med avgångstalare som pratar på engelska också, kommer sakna de här 4 åren på den här skolan , men framförallt min kära klass! <3


2009-05-27
 19:50:37

Lyckan kommer...

och lyckan går.. Men nu är den här! :D

Idag gjorde jag klart det sista inlämningsarbetet för HELA nian! och igår gjorde jag det sista provet, så nu har jag INGET kvar att göra! känns så jävla skönt, och jag har höjt mig i svenska från VG till MVG, fick reda på det idag och det kom som en chock, jag blev så lycklig att jag började nästan gråta, nästan.. hade max hoppats på ett VG eftersom jag lämnade in en uppsats en månad försent, men nejdå . Jag märkte att några blev avundsjuka och fällde kommentarer som att jag inte ens lämnat in allt och att jag bara glider igenom allt, men ni har fel :) Bara för att jag lämnar in mina saker för sent så betyder inte det att dom är sämre än era, de kanske tillochmed är bättre  ;)
 
Sen fick vi reda på betygen i No idag också, hade inte sänkt mig där så VG i alla utom teknik som vi inte haft, så drf fick jag G i det :P Nu har jag sista lektionerna imorn, och det kommer bara bli typ film och spel, sen på fredag blir det bada och volleyboll.


Känns så himla sorgligt att behöva lämna klassen nu efter 4 år tillsammans :( känns som att alla säger att de har bästa klassen, men vi HAR verkligen bästa klassen där alla umgås med alla och aa , man kommer sakna den helt enkelt :( men nu gäller det att blicka framåt och vänta in nya äventyr på gymnasiet! :)

2009-05-22
 00:30:49

21 maj

Just nu är jag skittrött , så det får bli ett ganska kort inlägg för sen ska jag sova :)

Idag färgade jag håret igen, en violett ton i bak och en röd ton i fram, skit coolt och snyggt blev det ! men det låter säkert skit fult, så jag kan förklara för er att det faktiskt inte är så stor skillnad på färgerna :) nöjd blev jag iaf :)

Efter jag hade färgat håret åkte jag och träffade en gammal barndomskompis till mig, känt henne i snart 10 år nu :) Iaf , vi gick på en promenad och pratade jättemkt, kollade på en fotbollsmatch och sen gick vi och kollade på en film - Boat trip. Bra film , jag var på precis rätt humör för en romantisk komedi så jag njööt av det :)
Nu sitter jag här hemma och ska snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorn och tvätta och sen bär det av till sthlm,  ni andra kan ju försöka ha det roligt , men ha i tankarna att jag har det roligare än er ;)


                                                                    några månader gammal bild på mig, kände att det behövdes en bild, kändes så tråkigt på bloggen annars med bara text :)
några månader gammal bild på mig i glasögon, tyckte att det behövdes en bild på ngt inlägg för att liva upp bloggen lite. kommer komma fler bilder
2009-05-21
 11:58:20

20 Maj - tjejkväll!

första dagen denna vecka som jag inte försov mig :) skolan var as chill, stannade kvar till typ 5 och skrev på mitt konfliktarbete, så nu är den klar! pluggade alltså från 1-5 , duktigt eller vad? :o efter skolan cyklade jag hem och åt, och sen snabbfixade jag mig på typ 20 min och åkte iväg på tjejkväll :)

Kvällen var skit rolig, vi åt god mat, och det togs många "mingelbilder" men även många snygga posebilder .. haha, och man får ju inte glömma den berömda knäckebröds dansen som vi försökte göra en imitation av, såg inte så fint ut kan jag lova! Sen efter så körde vi lite sanning och konsekvens, det låter lite barnsligt, men det är den elaka versionen! ;) Lärde känna tjejerna i klassen lite bättre efter det , haha ;) 

Får se om jag kan lägga upp några bilder från kameran senare, måste få dom först bara :) 

så mkt hände idag så jag kan inte göra en lista på dagens händelser, men de kommer nog några imorn :) 

2009-05-18
 22:28:42

18 maj - update

jaaa , dagen började ju inte så bra med att jag försov mig och allt men .. den blev helt superbra sedan! Först skoola , var ju inte så jätteroligt och känner mig otroligt stressad över allt jag måste lämna in den här veckan! känns nästan som IV nästa för mig .. fast riktigt så illa är de ju inte , hoppas jag ..

Iaf , jag mådde inte så bra idag , var helt sjuk och hade ingen ork, men nicole drog med mig på stan och väl där mådde jag bättre :)  gick först runt lite sen bestämde vi oss för att gå och fika, och vi satt där hur länge som helst ! jag pratade ut om allt och det kändes sååå skönt! kunde verkligen säga hela sanningen utan att det blev för jobbigt. Så skönt att vi kommit tbx till varandra :)

För övrigt så regnade det idag och det gjorde mig på ännu sämre humör och fick mig att må ännu sämre med, men efter regn kommer solsken säger de ju! så till helgen så får vi hoppas på det när vi rullar in i stockholm stad och chillar fett i hammarby parken/sjöstad.


Dagens citat : "ngn" upptäckte en sminkfläck på en tröja inne på en affär " Smink - Jävla fjortis! "
Dagens bästa : fika med darling <3
Dagens sämsta : lärarsnack och sjuk på delad plats
Dagens roligaste : antonio ramlar och spräcker displayen på sin Ipod
Dagens snyggaste : the twinz dazzling smiles!
2009-05-18
 09:01:56

18 Maj

Chea! dagen började med att jag försov mig med 1½ timme , strålande ! :) Missade No:n och nu har jag matte om 20 min , men jag orkar inte sätta mig på cykeln och trampa dit. Har för ont i ryggen för det så ist sitter jag här hemma en timme till och lyssnar på musik och har det allmänt skönt medan resten av klassen sitter och räknar matte :)

träning ikväll , får se om jag hinner / kan vara med , får se hur jag mår osv.

kommer väl en update ikväll om dagens händelser :)
2009-05-17
 22:21:24

17 maj

Sista försöket nu , nu ska jag börja blogga 4-real!

Idag vaknade jag av att telefonen ringde, vid 10 tiden nångång , alldeles för tidigt för mig egentligen, men skulle iväg strax efter 11 så de var bara att kliva upp och stressfixa mig. Underbart! Cyklade iväg och kikade på The Boarding Surface! helgrymt band :) Sen stack jag och D-girl till stan och var allmänt lodiga. nicole snodde mitt lås btw :(
Me och D-girl discovered att vi båda e totally obsessed with drummers!Ännu en sak som gör oss läskigt lika varandra <3

Igår kollade jag och Sis på olika fight filmer från Asia. Ong Bak 2 och Chocolate. O B 2 var bra , i början fattade man typ nada men i slutet förstog man allt. Chocolate var insane!  Lite orealistisk men vad är inte en fight film utan lite surrealism i ? Schyssta moves, med känslor i som bara Asia kan förmedla till övriga världen , Love it!

Tagga stockholm på fredag, gbg om 2 veckor och sommarlov om 3 veckor! / xoxo L-girl

nervös

kom precis på att jag ska på jobbintervju imorn , GAAAH !

jag får hoppas de går bra iaf, annars vet jag inte vad jag gör i sommar! :o

underbar helg!

helgen har jag som sagt spenderat med fanny , igår var hon så tokig att hon cyklade ner i diket när vi båda satt på cykeln, för att hon såg 2 skitsnygga killar som hon bara var tvungen att vända sig om och titta lite mer på :) resultatet av detta blev en jävla massa skratt och ett litet skrapsår på hennes ben , men de vare värt! Vi bestämde också oss för att vi ska backpacka genom Europa i sommar , och kollade på några ryggsäckar vi kunde ha! :) Den här som fanny har på sig var nog vår favorit! :)
 


Grillningen igår var hur rolig som helst btw , jag dog nästan av skratt ! men tänker inte berätta så mkt om den nu för jag har inga bilder än :)

Idag har jag bara vart ute heeela dagen! först solade jag hemma på baksidan , sen stack jag och zein till boulongern och solade där , sen kom carro och dilan och låg där typ till 6 :) så jääävla skönt asso, spelade fotboll och tog årets första dopp också ba! sommaren är verkligen här nu och 2 veckor kvar till barca! CHEA!

Efter boulongern gick jag mot stan , träffade mustafa och thomas där , snackade lite med dom som den snacker jag e och sen drog jag tbx till boulongern för att doppa fötterna ( xD ) i vattnet, fråga inte varför. sen fick jag sms när jag bara hunnit vara där typ 5 minuter så drog därifrån och träffade lite trevligt folk och hade de treevligt , sen drog jag hem ba! :) nu sitter jag här och väntar på mat för jag har bara ätit 2 glassar idag , ingen riktig mat så e ngt hungrig :(

 

tog denna bild när jag satt och doppade fötterna i det superhärliga vattnet ! :)

livet leker

just nu,  uunderbart väder alltså ! :) igårkväll var jag med fanny , vi tänkte spela minigolf men de stängde 5 min innan vi ko dit -.- och gubben kunde inte låta oss spela iallafall! :o så då cyklade vi runt i bollan ett tag, sen till stan , kollade om vi kunde hyra ngn rolig film, och inne i videoaffären fanns det två snyggingar jag bara inte kunde motstå att härma ! de sa ngt jätte konstigt som jag nog råkade härma lite för högt, och det finns en liten chans att de råkade höra mig :) men ingen skada skedd där, ibland måste man bjuda på sig! ;)

Efter ett tag tröttnade vi på den otrolgt händelselösa staden och cyklade hem till mig, poppade popcorn och kikade film. Fanny somnade nästan , som vanligt, men jag lyckades hålla henne vaken ett litet tag iaf, och vi låg och pratade om lite diverse saker :)

Vi vaknade imorse och klev upp , käka frukost och la oss i den stekande solen! sen dog fannsan hem och jag låg kvar där , i ungefär 3 timmar ! :o sen duscha jag , satte mig vid datorn och vid 3 kommer lillebror och frågar om jag ville följa med honom ner på stan för att han ville ha ett nytt tv spel. Snäll som jag är gör jag mig iordning och följer med honom till den där affären och betalar med alla hans 20 lappar xD

Nu ska jag förmodligen till B-skogen och träffa några kompisar , sen blir det grill x2 och chillnation hemma hos nicole bby :) ciao!
 

29 maj - soool

Idag så var alla nior på skolan på fjärran och badade , och hade några turneringar. Vår klass vann Volleyboll turneringen mot alla andra klasser :) Men vi tjejer låg bara och kollade på och solade medan killarna spelade, och när det blev för varmt hoppade vi i poolen ett tag :)

Jag var där i kanske 4 timmar , och jag lyckades bränna mig så jävla mkt! spec vid rumpan där bikinin slutar .. :/ helt röd där , i knävecken och lite på ryggen/axlarna :/ som tur är gör det inte ett dugg ont ! :)

Nu ska jag snart ut igen med några tjejkompisar , får se vad vi hittar på , vi kanske drar och grillar lite :) pusshej!




28 maj

Så jävla bra dag idag, hade betygssamtal idag igen.. MVG i engelska och vg+ i idrott, vg i geografi och förmodligen i sam också .. :) Hade också grundskolans absolut sista lektion, vilket kändes jävligt skönt, men ändå sorgligt om man tänker på det ..

Förutom att det regnade idag så har dagen varit nästan perfekt! Skippade träningen för att jag ska bli av med hostan som jag haft i typ 1 månad nu, och bakade en kladdkaka istället :) LÄTT värt det , kollade också på 2 avsnitt av Grey's och ett på Gossip Girl, toppen kväll om jag får säga det själv ;)

Igår fick vi våra avslutningskläder .. och ja, de ser ut som på bilden nedan, vi kommer ha värsta amerikanska avslutningen med avgångstalare som pratar på engelska också, kommer sakna de här 4 åren på den här skolan , men framförallt min kära klass! <3



Lyckan kommer...

och lyckan går.. Men nu är den här! :D

Idag gjorde jag klart det sista inlämningsarbetet för HELA nian! och igår gjorde jag det sista provet, så nu har jag INGET kvar att göra! känns så jävla skönt, och jag har höjt mig i svenska från VG till MVG, fick reda på det idag och det kom som en chock, jag blev så lycklig att jag började nästan gråta, nästan.. hade max hoppats på ett VG eftersom jag lämnade in en uppsats en månad försent, men nejdå . Jag märkte att några blev avundsjuka och fällde kommentarer som att jag inte ens lämnat in allt och att jag bara glider igenom allt, men ni har fel :) Bara för att jag lämnar in mina saker för sent så betyder inte det att dom är sämre än era, de kanske tillochmed är bättre  ;)
 
Sen fick vi reda på betygen i No idag också, hade inte sänkt mig där så VG i alla utom teknik som vi inte haft, så drf fick jag G i det :P Nu har jag sista lektionerna imorn, och det kommer bara bli typ film och spel, sen på fredag blir det bada och volleyboll.


Känns så himla sorgligt att behöva lämna klassen nu efter 4 år tillsammans :( känns som att alla säger att de har bästa klassen, men vi HAR verkligen bästa klassen där alla umgås med alla och aa , man kommer sakna den helt enkelt :( men nu gäller det att blicka framåt och vänta in nya äventyr på gymnasiet! :)


21 maj

Just nu är jag skittrött , så det får bli ett ganska kort inlägg för sen ska jag sova :)

Idag färgade jag håret igen, en violett ton i bak och en röd ton i fram, skit coolt och snyggt blev det ! men det låter säkert skit fult, så jag kan förklara för er att det faktiskt inte är så stor skillnad på färgerna :) nöjd blev jag iaf :)

Efter jag hade färgat håret åkte jag och träffade en gammal barndomskompis till mig, känt henne i snart 10 år nu :) Iaf , vi gick på en promenad och pratade jättemkt, kollade på en fotbollsmatch och sen gick vi och kollade på en film - Boat trip. Bra film , jag var på precis rätt humör för en romantisk komedi så jag njööt av det :)
Nu sitter jag här hemma och ska snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorn och tvätta och sen bär det av till sthlm,  ni andra kan ju försöka ha det roligt , men ha i tankarna att jag har det roligare än er ;)


                                                                    några månader gammal bild på mig, kände att det behövdes en bild, kändes så tråkigt på bloggen annars med bara text :)
några månader gammal bild på mig i glasögon, tyckte att det behövdes en bild på ngt inlägg för att liva upp bloggen lite. kommer komma fler bilder

20 Maj - tjejkväll!

första dagen denna vecka som jag inte försov mig :) skolan var as chill, stannade kvar till typ 5 och skrev på mitt konfliktarbete, så nu är den klar! pluggade alltså från 1-5 , duktigt eller vad? :o efter skolan cyklade jag hem och åt, och sen snabbfixade jag mig på typ 20 min och åkte iväg på tjejkväll :)

Kvällen var skit rolig, vi åt god mat, och det togs många "mingelbilder" men även många snygga posebilder .. haha, och man får ju inte glömma den berömda knäckebröds dansen som vi försökte göra en imitation av, såg inte så fint ut kan jag lova! Sen efter så körde vi lite sanning och konsekvens, det låter lite barnsligt, men det är den elaka versionen! ;) Lärde känna tjejerna i klassen lite bättre efter det , haha ;) 

Får se om jag kan lägga upp några bilder från kameran senare, måste få dom först bara :) 

så mkt hände idag så jag kan inte göra en lista på dagens händelser, men de kommer nog några imorn :) 


18 maj - update

jaaa , dagen började ju inte så bra med att jag försov mig och allt men .. den blev helt superbra sedan! Först skoola , var ju inte så jätteroligt och känner mig otroligt stressad över allt jag måste lämna in den här veckan! känns nästan som IV nästa för mig .. fast riktigt så illa är de ju inte , hoppas jag ..

Iaf , jag mådde inte så bra idag , var helt sjuk och hade ingen ork, men nicole drog med mig på stan och väl där mådde jag bättre :)  gick först runt lite sen bestämde vi oss för att gå och fika, och vi satt där hur länge som helst ! jag pratade ut om allt och det kändes sååå skönt! kunde verkligen säga hela sanningen utan att det blev för jobbigt. Så skönt att vi kommit tbx till varandra :)

För övrigt så regnade det idag och det gjorde mig på ännu sämre humör och fick mig att må ännu sämre med, men efter regn kommer solsken säger de ju! så till helgen så får vi hoppas på det när vi rullar in i stockholm stad och chillar fett i hammarby parken/sjöstad.


Dagens citat : "ngn" upptäckte en sminkfläck på en tröja inne på en affär " Smink - Jävla fjortis! "
Dagens bästa : fika med darling <3
Dagens sämsta : lärarsnack och sjuk på delad plats
Dagens roligaste : antonio ramlar och spräcker displayen på sin Ipod
Dagens snyggaste : the twinz dazzling smiles!

18 Maj

Chea! dagen började med att jag försov mig med 1½ timme , strålande ! :) Missade No:n och nu har jag matte om 20 min , men jag orkar inte sätta mig på cykeln och trampa dit. Har för ont i ryggen för det så ist sitter jag här hemma en timme till och lyssnar på musik och har det allmänt skönt medan resten av klassen sitter och räknar matte :)

träning ikväll , får se om jag hinner / kan vara med , får se hur jag mår osv.

kommer väl en update ikväll om dagens händelser :)

17 maj

Sista försöket nu , nu ska jag börja blogga 4-real!

Idag vaknade jag av att telefonen ringde, vid 10 tiden nångång , alldeles för tidigt för mig egentligen, men skulle iväg strax efter 11 så de var bara att kliva upp och stressfixa mig. Underbart! Cyklade iväg och kikade på The Boarding Surface! helgrymt band :) Sen stack jag och D-girl till stan och var allmänt lodiga. nicole snodde mitt lås btw :(
Me och D-girl discovered att vi båda e totally obsessed with drummers!Ännu en sak som gör oss läskigt lika varandra <3

Igår kollade jag och Sis på olika fight filmer från Asia. Ong Bak 2 och Chocolate. O B 2 var bra , i början fattade man typ nada men i slutet förstog man allt. Chocolate var insane!  Lite orealistisk men vad är inte en fight film utan lite surrealism i ? Schyssta moves, med känslor i som bara Asia kan förmedla till övriga världen , Love it!

Tagga stockholm på fredag, gbg om 2 veckor och sommarlov om 3 veckor! / xoxo L-girl


RSS 2.0